Изпадащият в международна изолация руски президент Владимир Путин заяви, че Москва

...
Изпадащият в международна изолация руски президент Владимир Путин заяви, че Москва
Коментари Харесай

Изпадащият в изолация Путин се хвали пред света с оръжия

Изпадащият в интернационална изолираност руски президент Владимир Путин съобщи, че Москва е подготвена да търси " дипломатически решения " на фона на вилнеещото напрежение със Запада поради Украйна, само че акцентира, че ползите на страната не подлежат на договаряния.

" Нашата страна постоянно е отворена за директен и почтен разговор, за търсене на дипломатически решения на най-сложните проблеми ", сподели Путин във видеообръщение във връзка Деня на бранителя на отечеството, който е формален празник в Русия.

Путин приказва, откакто във вторник двете камари на Народното събрание, Държавната дума и Съветът на федерацията, му дадоха единодушно утвърждение за изпращане на " миротворци " в два разколнически украински района, които в този момент Москва признава за самостоятелни, и вероятно в други елементи на Украйна.

Във видеообръщението Путин поздрави мъжете в страната и съобщи, че е сигурен в " професионализма " на съветските военни и че те ще отстояват националните ползи на страната. Той похвали бойната подготвеност на съветската войска и съобщи, че страната ще продължи да създава най-съвременни оръжия.

" Ще продължим да създаваме модерни оръжейни системи, в това число хиперзвукови и такива, основани на нови физични правила, и ще разтеглим потреблението на съвременни цифрови технологии и детайли на изкуствения разсъдък ", сподели той. " Такива комплекси действително са оръжията на бъдещето, които доста усилват бойния капацитет на нашите въоръжени сили. "

Западните публични лица предизвестяват от седмици, че съветският водач приготвя тотална инвазия в Украйна. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР